Kom je er ook bij?

Het vakwerkhuis is een plek gemaakt voor lekker werken. Niet alleen door de wifi die altijd werkt, ruime werkplekken of kleurenprinters. Want dat is vanzelfsprekend. Juist door wat niet standaard is.

Meer dan alleen werken op jouw werkplek

Onze abonnementen

Soms

65,- p/m

1 d/w

Je bent er af en toe

Niet vaak in het pand te vinden, maar toch onderdeel van het vakwerkhuis. Om bijvoorbeeld samen te werken met de andere bewoners en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. We zijn flexibel, dus pak je bureau wanneer het voor jou uitkomt. Of boek een vergaderruimte, met dezelfde korting als de andere abonnementen.

Vaak

165,- p/m

3 d/w

Je bent regelmatig onderweg

Een uitvalsbasis is wat je zoekt. Omdat je veel bij de klant zit, of omdat je parttime werkt. Je bent bij ons welkom op drie willekeurige dagen in de week. Op die dagen kun jij genieten van heerlijke koffie en gebruik maken van alles wat we in huis hebben.

Altijd

225,- p/m

5 d/w

Je bent altijd in huis

Je hebt een vaste werkplek nodig. Het liefst op een mooie locatie in een mooi pand en met de beste faciliteiten. En dan ook nog betaalbaar. Dat is precies wat wij je bieden. En het belangrijkste? Je hebt altijd de leukste mensen om je heen.