Wie hier wonen

Het vakwerkhuis wordt gevormd door onze bewoners. Een veelzijdige groep met als gemene deler creativiteit. Iedereen op z’n eigen manier. Als freelancer of bureau, beginnend of ervaren en werkend in meters of pixels. Kom bij ons betrokken en enthousiaste netwerk, waarin iedereen met en van elkaar leert.

Hier werken we samen

Onze bewoners

Vakwerk

Architecten

Vakwerk geeft samen met opdrachtgevers en gebruikers vorm aan de transitie naar een nieuwe omgeving.

VLOT

Architecten

VLOT architecten neemt je mee op avontuur naar een nieuwe bestemming. Goede gebouwen ontstaan niet vanwege een hoog budget, goede gebouwen ontstaan met voldoende liefde, tijd en aandacht.

komovo

All-round ontwerp

Het Jong Oranje onder de ontwerpbureau's. Daagt uit en geeft energie met het ontwerpen van websites, branding, producten en meer.

COUP URBAN Producers

Urban Producer

COUP staat voor ambitie en kwaliteit. De snel veranderende wereld vraagt om nieuw denken en vooral nieuw doen. Als Urban Producer pakken we de rol die nodig is om een project echt voor elkaar te krijgen. Soms als ontwikkelaar, soms als adviseur en vaak er tussenin. Wij doen wat anderen niet doen en gaan verder waar anderen stoppen. We bieden integrale oplossingen met impact die het speelveld vernieuwen.

DELFT FRINGE FESTIVAL

Theater festival

Op 22 locaties spelen 56 podiumkunstenaars ruim 475 voorstellingen. Het Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste en belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers. Maak kennis met het talent van morgen!

Zeeuwse Jongens

Architecten

Met veel passie, kennis en enthousiasme voor restauratie, monumenten en herbestemming werken wij vanuit het Vakwerkhuis

Studio NO

Architect

Voor mij zijn interieur, gebouw en stedenbouwkunde onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of het nu gaat om woningen, kantoren, of onderwijsgebouwen: Ik vind het fantastisch om plekken te maken die verwonderen, uitnodigen, energie geven en waar mensen graag hun tijd willen doorbrengen.

JINC

Sociaal werk

Ieder kind heeft talent. Ook de honderdduizenden kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Om dat te bereiken, helpen we kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt via verschillende projecten.

De Marketing Ninja

Marketingstrateeg

De Marketing Ninja helpt gepassioneerde ondernemers met pragmatische marketingstrategie hun doelgroep bereiken, raken en bewegen. Zo gaan we samen je missie te lijf en staat verbinding altijd centraal. En dat is precies waarom je De Marketing Ninja in het Vakwerkhuis vindt.

Auryn Acupunctuur & Advies

Acupuncturist Plus

Auryn Acupunctuur & Advies helpt vrouwen met problemen en vragen rond gezondheid. Dat doe ik drie dagen per week in mijn praktijk met acupunctuur, op een natuurlijke manier. Een of twee dagen per week ben ik in het Vakwerkhuis. Een heerlijke werkplek waar ik goed kan focussen: op het schrijven van artikelen en het ontwikkelen van mijn online programma’s over vrouwelijke gezondheid.

Emmett Green

Investeerders, ontwikkelaars, ontwerpers.

Emmett Green investeert, ontwikkelt, ontwerpt en exploiteert installaties voor de energietransitie. Voorbeelden hiervan zijn mega-batterijen, zonneparken, waterstof en private elektriciteitsnetten. Wij combineren techniek, corporate finance en ondernemerschap. Hiermee versnellen we de energietransitie, reduceren we CO2 en dragen bij aan het Klimaatakkoord.

Bartenbach

Lichtontwerp

Licht is veel meer dan techniek of het voldoen aan normen; het biedt geweldige kansen de kwaliteit van de leefomgeving te vergroten. Bartenbach GmbH is een toonaangevend, internationaal adviesbureau op het gebied van architecturaal lichtontwerp (daglicht & kunstlicht), onderzoek & ontwikkeling en materiaaladvies. Met Mathijs Sommeijer, nu dus ook een Nederlandse vestiging in Delft!

Made by Phi

Architect

Made by Phi ontwerpt waardevolle duurzame architectuur. Maar wat is waardevol? Het is natuurlijk waardevol als architectuur mooi is! Maar ook wanneer architectuur mensen verbindt en zorgt voor gezondheid en geluk. Een gebouw dat is opgebouwd uit hernieuwbare materialen en een nok waar de zwaluwen jongen hebben gekregen, dat is waardevol. En het is waardevol, wanneer jouw waardevol niets afdoet aan iets waardevols elders en aan het waardevolle voor latere generaties. Als architect is dit de kernwaarde van mijn ontwerpen.

Eleven Digital

Marketeer

Gedreven ondernemers helpen met slim online adverteren. Dat is waar we bij Eleven Digital elke dag met veel enthousiasme aan werken. We werken met een remote team aan specialisten met het Vakwerkhuis als inspirerende thuisbasis.